Японський автовиробник Toyota представив на виставці у Токіо своє надсучасне творіння. Автівка FCV Plus є повністю екологічною, а також може надавати енергію житлу господаря.

Паливом для автомобіля служить водень, тому він є повністю безпечним для довкілля. Зеленого палива вистачає для тривалих подорожей та навіть залишається залишок, який можна передати своїй оселі та зекономити на інших ресурсах.

Творці з Toyota запевняють, що новий FCV Plus є дійсно автомобілем майбутнього. На думку інженерів, саме водень має стати основним джерелом енергії у майбутньому та замінити нафту.

Читайте також: Українці розробили мобільну капсулу майбутнього (фото)

Нещодавно японський автоконцерн повернув собі лідерство за продажами у світі. Toyota обігнала Volkswagen, який переживає екологічну кризу та General Motors.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще