Материнська компанія Google хоче до 2017 року об'єднаєти операційну систему для настільних комп'ютерів Chrome OS з мобільною системою Android. Вона буде встановлюватися на ноутбуки, смартфони і планшети. Повідомляє The Wall Street Journal.

Інженери працюють над новою розробкою вже два роки. Попередню версію можна буде побачити вже в 2016 році. Як відомо, Chrome OS не надто популярна, тому і виникла ідея про злиття. Система Android встановлена ​​майже на 1 млрд мобільних.

Після переведення ноутбуків на платформу Android, вона отримає ще більше клієнтів. Хоча користувачі є серед власників телевізорів, смартфонів, "розумних" годинників, автомобільних розважальних систем.

Система Chrome OS не зникне повністю, але компанія буде рекомендуватиме на ноутбуки встановлювати об'єднану систему.

Читайте також: За рік Google доставлятиме товари беспілотниками

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Нагадаємо, компанія Google вирішила порадувати своїх клієнтів: з 2017 році товари їм будуть доставляти безпілотні літальні апарати.