Виробник солодких напоїв зі світовим ім'ям Pepsi оголосив про початок виробництва власного фірмового смартфону. Компанія розпочинає збір коштів на краудрафтингових платформах.

Про це повідомляє Geeky Gadgets.

Збір коштів на запуск виробництва триватиме до 3 грудня. Компанія збирається залучити півмільйона доларів від інвесторів. На сьогодні Pepsi вже отримала дві третини від необхідної суми.

Відомі характеристики нового гаджету. Він матиме 5,5-дюймовий Full HD дисплей, 64-бітний чіпсет, 2 ГБ оперативної пам'яті, 16 ГБ вбудованої та дві камери на 13 та 5 Мп відповідно.

Творіння від Pepsi працюватиме на операційній системі Android 5.1.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
Показати ще

Можна припустити, що у Pepsi розраховують на успіх завдяки власному імені, яке є досить популярним серед молоді.

Поки невідомо, коли саме смартфон поступить у продаж. Його вартість складатиме 200 доларів США.

Читайте також: Нові акумулятори для електромобілів можна перезаряджати до двох тисяч разів

Pepsi є не першим брендом, який наважився створити власний смартфон. Раніше виробник спортивного одягу Puma також запустив у продаж гаджет, який не отримав популярності.