Генеральний директор Tesla Ілон Маск під час останнього зібрання інвесторів розповів, що інженери компанії розробляють нову модель електричного приводу. Нова версія допоможе збільшити тривалість життя двигуна. Його пробіг складе 1,6 мільйона кілометрів.

Керівник компанії зазначив, що команда тепер змістила акцент у бік набагато більшої витривалості.

"Ми дуже задоволені якістю приводу. Ми змінили мету для збільшення витривалості приводу з поточної приблизно до одного мільйона миль. Просто ми хочемо їздити на автомобілі з приводом, який ніколи не зношується", - сказав Маск.

Він вважає, що розробники вже зробили досить суттєвий прогрес в цьому напрямку. Маск додав, що приводні блоки, зібрані в останні кілька місяців, показали досить гарні результати.

Читайте також: Нові акумулятори для електромобілів можна перезаряджати до двох тисяч разів

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Інженери каліфорнійської автомобільної компанії й раніше працювали над збільшенням надійності електроприводу. Він має забезпечити гарантований пробіг в 200 тисяч миль.

Tesla обіцяють створити електричний привод, що, по суті, працював би вічно. Це ще один крок компанії у демонстрації того, що електричні автомобілі здатні перевершити своїх бензинових колег.

Створення довговічнішого двигуна вписується в програму Tesla "Гарантія нескінченної милі". Вона стартувала ще у минулому році.