Група спеціалістів з Китаю виявила новий комплекс бактерій. Вони за своєю дією невразливі до будь-яких антибіотиків, які на даний час відомі людству.

До такого висновку дійшли лікарі після реалізації кількох проектів. Виявилося, що виявлені компоненти можуть вільно існувати в різних умовах. Ці речовини мають захист перед коліс тином. Цей антибіотик входить до так званого "останнього класу". Новий елемент вже почав зустрічатися в організмах не тільки тварин, але і людей.

Експерименти показують, що протистояння сучасної медицини з бактеріями поки виграють бактерії.

Компонент швидко переміщається з одного середовища в інше та посилює власну резистентність. Особливий ген робить вірус стійким до всіх відомих антибактеріальних препаратів. На відміну від інших мутацій, ген закріплюється в штами кишкової і синьогнійної палички.

Читайте також: Японські фармацевти переможуть грип всього за один день

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Виявлення унікальної бактерії дасть змогу фахівцям створити додаткову панацею, яка зможе захистити людство в цілому від розвитку смертельних захворювань.

Наразі перед вченими постала серйозна проблема і вона вимагає негайного рішення. В іншому випадку, вірус може стати справжньою епідемією для всього світу і його не зможуть зупинити жодні кордони.

Вірус загрожує загибеллю всього тваринного світу, і швидше за все, людства.