Пропонуємо наступний матеріал за результатами фестивалю інноваційних проектів Pioneers Kyiv. Зі статті ви дізнаєтесь про кращі відібрані проекти та переможців конкурсу.

Нагадаємо, у Києві 28 листопада у головній залі Київської міської державної адміністрації відбувся фестиваль українських start-up проектів Pioneers Kyiv. Спонсорами проекту були компанії Eltrino LLC та іHUB. "Знай" став інформаційним партнером заходу.

8 найкращих стартапів, що вийшли до фіналу:

Cardiomo family - це маленький пристрій, який вимірює комплекс різних біометрик, аналізує дані роботи серця, легенів, температуру тіла, включає в себе набір стандартних датчиків: акселерометр і гіроскоп для повсякденної діяльності, кількість кроків, положення тіла. Така аналітика допомагає виявити загрозу серцевого нападу та інших недуг.

Comix - це мессенджер, який допомагає ділитися емоціями. Він зчитує вираз обличчя користувача за допомогою фронтальної камери телефону та передає співрозмовнику візуалізацію.

Популярні новини зараз
Молодь у Києві запитали, як вони готуються до війни: відповіді, подекуди, шокують Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Mymobstr - платформа для стрімінгу відео.

Navizor - навігаційна система, яка дозволяє будувати маршрут з врахуванням якості дорожного покриття. Погодьтеся, в наших реаліях дуже корисна річ. От так діяльність укравтодору сприяє розвитку інновацій)))

Petiole - проект для аграріїв, програма допомагає слідкувати за станом рослин, працює вона як додаток до смартфому.

Preply - зручна платформа для пошуку репетиторів.

Tooltip.io - система для продакт менеджерів, яка допомагає створити релевантні підказки для навігації по сайту або продукту, або використанню користувачами того чи іншого функціоналу і все це без жодного додаткового програмування.

UniExo - роботизований екзоскелет для людей з обмеженими можливостями, для швидкого відновлення після травм.

Серед проектів, яким зовсім трішки не вистачило голосів, хотілось би відзначити:

Woodrover - дерев'яний ровер українського виробництва. Маємо надію, що такі чарівні ековелосипеди невдовзі заповнять наші вулиці. І для цього потрібні інвестиції не стільки для самого проекту, а більшою мірою для розвитку інфраструктури безпечних вело доріг.

DocTravel - платформа для пошуку лікарні закордоном.

Hi Kitty - додаток для телефону - чарівне віртуальне кошенятко, з візуальною проекцією в реальності.

Переможцем другого Pioneers Kyiv та володарем квитка на фестиваль Pioneers у Відні став Tooltip.io (Роман Задирако, CEO). Проект вже допомагає реальним клієнтам утримувати відвідувачів на сайті. Ви, мабуть, самі не раз покидали сайт, бо не вдавалося швидко знайти потрібну відповідь, так от Tooltip.io дає швидкі роз'яснення, аналізуючи поведінку користувача. Вам як власнику сайту не потрібно змінювати код, перебудовувати сайт, утримувати велику службу підтримки клієнтів. За даними 2014 року, на підтримку клієнтів було витрачено 2.6 мільярди доларів. І все одно, 42% клієнтів так і не звертаються до служби підтримки, вони не знаходять рішення і мовчки йдуть до конкурентів.

Читайте по темі:Pioneers Kyiv: майбутні Бріни, Цукерберги та Джобси змагались в Києві