Кожен хоча б раз потрапляв в ситуацію, коли старі кросівки перестають пасувати до нового одягу або навпаки. Але "розумні " кросівки від компанії ShiftWear зможуть з легкістю вирішити цю проблему. Вони вміють змінювати свій вигляд, коли завгодно.

Кросівки виготовлені з використанням електронного паперу, який перетворює їх на один великий екран. Щоб встановити на них нове зображення достатньо лише мобільного телефону та спеціального додатку. Картинки можуть бути й анімованими, що зробить взуття ще більш ефектним. Колекцію малюнків можна постійно поповнювати, купуючи їх у онлайн-магазині з допомогою додатку.

Автори розробки стверджують, що кросівки не бояться води і витримують машинне прання.

Читайте також: Із павутини зіткали куртку (відео)

Статичний малюнка споживає мінімум енергії, а зарядити їх можна з допомогою бездротової зарядки. В подальшому розробники обіцяють впровадити технологію, що зможе відновлювати енергію з кожним кроком.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Автори назбирали на свій проект 40 тисяч доларів. Але їм необхідно 250 тисяч доларів, щоб кросівки запустити у серійне виробництво. Коли ж вони матимуть у своєму розпорядженні мільйон, то зможуть додати сенсорний дисплей і аудіоколонки.

ShiftWear планує почати поставки кросівок восени 2016-го року.