Кілька варіантів концептуальних ліжок представили китайські вчені. У такому людина може вижити, якщо землетрус станеться вночі, поки вона спить.

Ззовні вони схожі на звичайні, але насправді мають повністю металевий каркас та складаються у коробку під час значних поштовхів. Невелика подоба балдахіну ховає дах у одній з версій, який не дає стінам обвалитись на мешканця будинку, а під матрасом у кожного ховається запас медикаментів, води та сухпайку.

Читайте також: Пожежники у Дубаї літатимуть на джетпаках (відео)

Користувачі соціальних мереж оцінили винахід, проте вказали на ряд недопрацювань чи спірних моментів.

"Якщо ви живете у хмарочосі, то падіння вниз уб'є вас. Вага будівлі буде тиснути, та і сама людина може гарно забитись у металевій коробці", - зазначають вони.

Також, люди запитують, як довго можна вижити без подачі повітря у замкненому просторі. Вони вважають - що не більше кількох годин. Тому тут не завадив би також генератор повітря.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Іще одним проблемним моментом може бути пожежа. Якщо вона станеться під час землетрусу, то метал буде дуже гарячим і призведе до повільної та болісної смерті у сховку.

Дехто жартома питає, чи не спрацює механізм ліжка, якщо мати в ньому гарячі інтимні стосунки.

The Chinese Develops An Anti-Earthquake Bed

Posted by THUG LIFE on 5 грудня 2015 р.