Хмельницька компанія Stfalcon розробила навігатор Uaroads. Він може прокладати водію маршрут з врахуванням якості доріг.

Про це повідомляє Іnspired.

Такі можливості на даний час не можуть надати аналогічні сервіси міжнародних компаній Google і Яндекс. Сервіс Uaroads вже має велику кількість прихильників. Наразі зареєструвалося вже понад 39 тисяч користувачів. Завдяки їм вдалося оцінити та записати більш ніж 68 тисяч кілометрів.

На даний час вже сформована карти якості дорожнього покриття України. Тепер до сервісу додадуть і власний навігатор. Він допомагатиме водіїв рухатись кращими автошляхами. Окрім цього, мобільний додаток автоматично збиратиме статистику про якість доріг. Також тут є вбудований маршрутизатор. Він враховує якість дорожнього покриття та швидкість руху. Також розробники додали функцію ручної оцінки маршруту.

Читайте також: "Бандера" з'явиться в українському небі (фото)

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Залишилось два дні: українців попереджають востаннє ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Uaroads планують передавати зібрані дані в "Укравтодор". Таким чином, вони допоможуть держпідприємству планувати ремонтні роботи. Розробники сподіваються, що їх ідея зустріне схвальні відгуки в дорожних службах в найближчий час.

Наразі у компанії закликають усіх небайдужих автомобілістів долучитися до соціальної ініціативи моніторингу стану доріг в Україні. Також вони можуть участь у тестуванні навігатора.

Також ми повідомляли, що корейський айфон xs max і копія iphone xs max дуже схожі.