Компанія Apple опублікувала щорічний рейтинг найкращих програм для своїх пристроїв з App Store.

У топи потрапили відразу два додатки одеської компанії Readdle, пише AIN.ua.

Розроблену українцями програму PDF Expert визнали другою у списку додатків для Mac. Тоді як поштовий клієнт Spark назвали однією з найкращих програм для iOS

Крім того, до рейтингу додатків OS X потрапили ще дві українські розробки - програма для обробки зображень AuroraHDR і програма для управління жорстким диском DaisyDisk.

Читайте також: Новий чохол від Apple назвали горбатим (фото)

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Найкращим додатком для Mac став графічний редактор Affinity Photo, найкращою грою - Pillars of Eternity, засоби для створення цієї RPG зібрали на Kickstarter.

Серед програм для iOS переможцем став фоторедактор Enlight, який можна назвати кишеньковим міні-Photoshop'ом. Найкращою грою для iPhone і iPad визнали 3D-головоломку Shadowmatic. У ній гравцеві потрібно обертати абстрактні фігури, щоб створити необхідні об'єкти з їх тіней.