Світ побачила операційна система Linux за версією 4.1.15. Саме вона згадується у знаменитому фільмі "Термінатор".

Нова версія вийшла під кодовим ім'ям 4800 Series. Це відсилання до системи "Скайнет", яка керувала кіборгами і була головним мозковим центром.

Кадр з екраном комп'ютера, на якому можна побачити версію Linux, показаний в четвертому фільмі "Термінатор". Лідер повстанців Джон Коннор, під час захоплення бази "Скайнет" у 2018 році, бачить прототип Т-800. Саме його програма в 2029 році відправить у минуле. Йому необхідно буде убити матір Джона — Сару Коннор, і таким чином зупинити повстання людей проти машин.

Читайте також: Канадці збирають кошти на музикантів-роботів (відео)

Linux є найпоширеніша з операційних систем, які вільно поширюються. На даний час ця операційка широко використовується на серверах і суперкомп'ютерах. Саме ядро Linux стало основою для операційної системи Android, яка широко використовується для мобільних пристроїв.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Нагадаємо, раніше армія США почала випробування "розумної" штурмової гвинтівки. В її основі застосовують операційну систему Linux.

Головна особливість зброї - комп'ютеризований прицільний комплекс під її управлінням. Він здатний обробляти велику кількість потоків даних для ведення точної стрільби.

Також ми повідомляли, що ж краще купити корейський айфон xs або копія iphone xs.