Канадська музична легенда Джой Райт із гурту NomeansNo & The Hanson Brothers грає рок із ботами. Кошти винахідники збирають на поповнення бенду Compressorhead вокалістом.

Про це написано на їхній сторінці в kickstarter.com, сайті для збору коштів на власні винаходи та проекти "з народу".

"Рок-гурт не може існувати без вокаліста. Ми конструюємо його у якості фронтмена. Він має гарно виглядати і рухатись ще краще, ніж інші роботи, щоб творити шоу", - пишуть винахідники.

Читайте також: 10 досягнень, за які заплатять мільйон

Згідно інформації, конструювання та програмування роботів займає багато часу і грошей.

Популярні новини зараз
Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Деякі звукозаписуючі лейбли зацікавились у фінансуванні музичного альбому роботів, проте не у даванні коштів на проектування роботів.

Тим паче, будь-яка угода з рекорд-лейблом ставить під загрозу нашу незалежність і намагатиметься встановлювати контроль над творчістю", - додають вчені-музиканти.

Альбом матиме 14 пісень, які написані та виконуються виключно робо-гуртом Compressorhead.

Джон Райт написав пісні, які можуть виконати лише роботи. Не існує людини-ударника, який зможе грати однією рукою такі збивки, як робо-барабанщик Stickboy. Так само, як немає гітариста, який одночасно може грати стільки рифів.