У США розробили надміцний чохол Armor Shell для ноутбуків компанії Apple - Macbook Air і Macbook Pro.

Інформацію про новинку розмістила на своєму сайті американська компанія Urban Armor Gear. Вона відома тим, що створює протиударні чохли для найрізноманітніших гаджетів.

Armor Shell виготовили у відповідності з армійськими стандартами креш-тестів MIL STD 810G 516.6 зі зносостійкого матеріалу. Чохол обладнали спеціальною системою вентиляції, яка охолоджує корпус пристрою.

Читайте також: ТОП-7 гаджетів для веселого Нового року

Покупці можуть придбати новинку у двох варіантах дизайну – матовому та глянсовому. Вартість Armor Shell становить 79,95 долара.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно компанія Apple опублікувала щорічний рейтинг найкращих програм для своїх пристроїв з App Store. У топи потрапили відразу два додатки одеської компанії Readdle.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що корейський айфон xs max і копія iphone xs max дуже схожі.