Українські фахівці презентували тюнінговане німецько-радянське авто, яке вони зібрали з Mercedes CL і автомобіля "Победа".

Про це пише портал Autotheme.

Незвичайний проект втілили у життя співробітники столичної компанії "Specautotuning".

За їх словами, одним з головних завдань при конструюванні машини було збереження початкових технічних характеристик Mercedes CL.

Тому інженери вирішили залишили оригінальну агрегатну базу, а дверцята і дах виготовили з алюмінію вручну. Решту кузовних елементів зробили з композитних матеріалів. Вага оновленої машини практично дорівнює вазі "Победы".

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Читайте також: Розробники створили електричний мультикоптер (відео)

На створення шедевра київським майстрам тюнінга знадобилося близько восьми місяців.

Нагадаємо, нещодавно в Черкасах місцевий житель зібрав перший в Україні "Бетмобіль". У його зовнішності є риси Lamborghini, стилістика японського тюнінга банди Bosozuku. Загалом, авто виконано в стилі Sbarro.