Чеська компанія Skoda активно працює над створенням нового потужного кросовера.

Як повідомляє novosti-n.org, розробники ретельно підходять до оформлення його назви. Піарники активно працюють над формуванням іміджу новинки, щоб вона вразила не тільки технічними характеристиками, але і гучною назвою.

Її особливість у тому, що він отримає проекційний дисплей.

У процесі створення образу нової машини не обійшлося без методу "проб і помилок". Спочатку машину планували назвати Snowman, а потім вирішили увічнити бурих ведмедів і назвати новинку на їхню честь.

Машина буде називатися Kodiak. Цей вид ведмедів названий за середовищем існування (Кадьякский архіпелаг на Алясці) і є самий потужним хижаком у світі, який живе на суші. Їх вага може досягати до тонни, а висота до 2,5 метрів.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У новому авто від Skoda вмонтують ензинові мотори 1.4 потужністю 150 кінських сил і дволітрові агрегати, що видають 180 і 220 сил, а також дизелі 2.0 потужністю 150 і 184 сили.

Презентацію запланували на літо 2016 року.

Читайте також: Водій Porsche збив авто патрульних і втік

Нагадаємо, що Volkswagen заявляв, що цю машину побудують на спільній платформі.