Українська компанія Electromotor збирається налагодити виробництво електричних мотоциклів SCOUT U1.

Зараз їх вже можна придбати на вітчизняному ринку - готові вузли приходять з Гонконгу, у нас же виготовляють тільки акумулятори до них. Найближчим часом київська компанія збирається розширити збірку, передає GoGetNews.info.

Наразі електромотоцикл SCOUT U1 може проїхати на одному заряді 55-60 кілометрів і розвинути максимальну швидкість до 55 км/год. Українські виробники збираються істотно поліпшити його характеристики.

Читайте також: Дизайнер створив концепт електроцикла для Tesla (фото)

"Збираючи власні літієво-іонні батареї, ми отримуємо мотоцикл з максимальною швидкістю 75 км/год і пробігом до 110 км", - говорить технічний директор Electromoto Сергій Попов.

Популярні новини зараз
Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

За його словами, вартість 100 км пробігу на такому байку складе 1,2 гривні. Сам мотоцикл можна придбати за 2000 доларів.