Відомий англійський виробник престижних спортивних автомобілів Aston Martin збирається випустити новий спорткар, зроблений на основі концепту Vanquish Zagato. Він був представлений у травні на конкурсі на озері Комо.

Портал "motori.ua" повідомив, що новинка зможе похвалитися 600-сильним 12-циліндровим атмосферним двигуном на 5,9 літрів. Також машину оснастили спеціальною підвіскою, налаштовану для цієї моделі.

Спорткар зможе розігнатися до 96 кілометрів на годину за 3,5 секунди. Його вартість складе близько 500 тисяч фунтів. Всі 99 невипущених автомобілів вже розпродані.

Читайте також: Італійська компанія показала найпотужніший гіперкар

Нагадуємо, раніше Aston Martin представив світу справжній ексклюзив Vantage GT12. Тираж новинки від дизайнерського ательє Wheelsandmore налічує всього 100 примірників.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще