Мешканцю Англії Джеймсу Ньюману впродовж чотирьох років було нема чого робити і нікуди витрачати гроші. Чоловік створив комп'ютер для гри у тетріс, який важить 500 кілограмів.

Річ у тім, що перший тетріс складався з транзисторів та світлодіодних ламп. Джеймс подумав, що сучасні комп'ютери не мають цих елементів, тож він вирішив створити сучасну машину зі старих елементів, пише Gagadget.

Гігантський комп'ютер для популярної гри стоїть у будинку Ньюмана. Він важить півтони, тож більше нічого у кімнаті чоловік поставити не може. Чоловік витратив чотири роки життя та 40 тисяч фунтів (1,3 млн гривень) заради збірки 50 тисяч деталей. Англійця можна привітати, адже його творіння працює.

Втім, Джеймс не тішиться надіями заробити на своєму пристрої мільйони фунтів, адже розуміє, що воно нікому не потрібно. Та він сподівається поставити його у публічному місці, щоб люди платили гроші за гру.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Читайте також: Гра Pokemon Go допомогає людям худнути

До речі, світ захопила нова мобільна гра Pokemon Go. Люди бігають реальними містами у пошуках покемонів, втрачають вагу та іноді знаходять трупів.