Німецький автомобільний концерн "Daimler" оголосив про партнерство з розробником мобільних технологій "Qualcomm" в області створення бездротової підзарядки мобільних телефонів в автомобілях. Також планується розробити можливість підзарядки електромобілів без застосування кабелів.

Цей крок є частиною більш масштабної ініціативи "Daimler", а також її німецьких конкурентів по авто виробництву із "BMW" і "Audi" по створенню бази знань та навичок в галузі програмного забезпечення і телекомунікацій.

"Daimler" і "Qualcomm" спільно заявляють, що компанії оцінили можливість застосування бездротових технологій для зарядки електричних транспортних засобів і гібридних електромобілів без необхідності підключення їх до електромережі.

Читайте також: "Розумне" колесо перетворює звичайний велосипед на електричний (відео)

Компанії також займаються розробкою технології, яка дозволить клієнтам заряджати мобільні телефони, під час руху в автомобілі без використання дроту, а також технології високошвидкісного 3G/4G зв'язку.

Популярні новини зараз
"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Німецькі виробники автомобілів преміум-класу в даний час роблять все можливе, щоб поглибити свої знання в області технологій, і готують пропозицію для підрозділу фінської компанії Nokia, яка займається виготовленням мобільних пристроїв.

Нагадаємо, що заміна каталізатора і заміна каталізатора в киеве - це одне і теж.