Працівники заводу Skoda тепер мають предмет одягу, наділений деяким інтелектом. Співробітників автоконцерну одягнули в "розумні рукавички", пишуть auto.vesti.

Повідомляється, що технологія ProGlove зараз проходить процедуру впровадження на одному з чеських заводів Skoda.

"Розумна рукавичка" покликана замінити собою ручний сканер, що використовується працівниками конвеєра для обліку комплектуючих, які надходять зі складу на складальну лінію.

Читайте також: Розумні технології стануть дешевшими від повітря

Вона має вбудований сканер і здатна виконувати не тільки облікові функції, а й "спілкуватися" з носієм. Рукавичка обладнана електронним блоком, що подає працівникові сигнали звуком або за допомогою вібрації, відзначаючи коректне або некоректне виконання тих чи інших операцій.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

За словами глави логістичного департаменту Skoda Іржі Сі, ProGlove робить процес більш швидким і ергономічним, а також дозволяє виконувати всю роботу практично без помилок.

Нагадаємо, американська корпорація Amazon запатентувала нову технологію, яка здатна перетворити звичайні навушники на голосового помічника.