У США створили робота, який може самостійно готувати бургери – фахівці із Miso Robotics запевняють, що скоро він повністю замінить працівників фаст-фудів.

Про це йдеться на офіційному ресурсі розробника.

Робота Flippy наділили штучним інтелектом, тому на кухні він відчуває себе майже як шеф-повар: шукає інгредієнти, орієнтується у свіжості продуктів та вчасно справляється із замовленням.

Розробники вмонтували у новинку цілу систему управління, що складається із кишенькового комп'ютера, датчиків та камер спостереження, яким можна задавати потрібні координати та час.

Перше випробовування у Flippy було досить простим – йому доручили підсмажити котлету, з чим він із легкістю справився. Після того, як страва готова, робот подає сигнал кухарю про те, що його можна виносити клієнту.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У передмісті Лос-Анджелесу вже можна зустрітися із ним в одному із місцевих ресторанів, втім на цьому автори ідеї не зупиняються: вони планують запустити ще півсотні таких самих роботів у різних закладах швидкого харчування.

FLIPPY | Miso Robotics from Miso Robotics on Vimeo.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що громадянином Бельгії офіційно зробили робота виробництва компанії Aldebaran.