Українська співачка Анна Седокова натякнула на швидке заміжжя. Судячи з усього, таємничий батько дитини зробив артистці пропозицію руки і серця.

Такий висновок зробили шанувальники виконавиці після того, як вона опублікувала в Instagram знімок із загадковим підписом.

"Мені тут зробили пропозицію, від якої я не змогла відмовитися. Тож 1. Я повертаюся на TV. Люблю його, не можу... 2. Мені все ж доведеться змінити статус вільної дівчини. Люблю його, не можу... А якщо конкретніше... Життя дивовижне і таке неймовірне!!!!! Люблю Його, не можу", - написала Седокова.

[[{"fid":"175501","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"1196","width":"1080","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Проникливі фанати Анни одразу ж почали вітати її з майбутнім весіллям. Але співачка поки не підтвердила здогадки користувачів мережі.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, в лютому артистка зізналася, що знову вагітна. Пізніше стало відомо, що у Седокової народиться хлопчик. А от хто батько третьої дитини співачки - досі невідомо.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", вагітна Седокова втомилася бути сильною.