Червона доріжка, по якій ходитимуть учасники конкурсу Євробачення-2017, буде найдовшою за всю історію конкурсу.

Довжина доріжки складе 265 метрів. Це найдовша доріжка за всю історію конкурсу, передає ТСН. 43 офіційні делегації почнуть ходу з двору Верховної Ради, що на вулиці Грушевського, далі по площі Конституції навпроти Маріїнського палацу і завершать ходу на оглядовому майданчику.

Після дефіле делегації відправляться на автомобілях на дах конгрес-центру, яка відома більше, як вертолітний майданчик Януковича. Тут і відбудеться офіційна церемонія відкриття.

Фан-зона працюватиме на на Хрещатику - від вулиці Богдана Хмельницького до Прорізної.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що стали відомі імена всіх учасників з 43 країн міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2017". Таким чином, фанати "Євробачення" вже можуть дізнатися, в якому півфіналі виступить цікавить їх конкурсант, а також його повне ім'я або назва групи і конкурсної композиції.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще