Зірка "Гаррі Поттера" Емма Вотсон опинилась втягнутою в скандал відвертого характеру – хакери злили в мережу її інтимні фото. Однак, сама актриса заявила, що на знімках не вона.

Видання Daily Mail опублікувало спростування, зроблене актрисою. Емма Вотсон заявила, що оголена дівчина на фотографіях, які з усіма пікантними подробицями виставили в мережу хакери - це зовсім не вона.

Вотсон також повідомила, що, хакери дійсно зломали її особистий архів, але всі знімки, які вони звідти дістали - були пристойними.

Крім того, ці кадри зроблені два роки тому. Актриса найняла адвокатів, щоб вони розібралися в цій справі, і розставили всі крапки над "І".

Однак, в той час, як Вотсон намагається відновити зіпсовану репутацію, суспільство щосили обговорює фотографії інтимного характеру, на яких нібито зображена актриса. Причому, люди абсолютно переконані, що на фото виконавиця головної ролі фільму "Красуня і чудовисько".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв сайт Знай.ua, хакери злили у мережу інтимні знімки Емми Вотсон