31-річна американська актриса Аманда Сейфрід потрапила в пікантний скандал - хакери злили в мережу її інтимні фото.

Кібер-злочинці виклали на порнографічний сайт Celeb Jihad особисті відверті знімки актриси, на яких вона зображена з колишнім хлопцем Джастіном Лонгом, пише Joinfo.ua.

Сейфрід через адвокатів зажадала від власників сайту в терміновому порядку видалити свої непристойні знімки. В листі адвокатів зазначено, що фотографії були здобуті незаконним шляхом, і опубліковані в Інтернеті без згоди Сейфрід.


Аманда Сейфрід, яка зіграла в таких фільмах, як "Паскудне дівча", "Альфа Дог", "Дорогий Джон" і "Знедолені", обурена ситуацією, що склалася, і має намір подати в суд для подальшого розгляду.

Як повідомляв сайт Знай.ua, опинилась втягнутою в скандал відвертого характеру і зірка "Гаррі Поттера" Емма Вотсон - хакери також злили в мережу її інтимні фото. Однак, сама актриса заявила, що на знімках не вона. Вотсон найняла адвокатів, щоб вони розібралися в цій справі, і розставили всі крапки над "і".

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще