Знаменитий французький актор, зірка культових стрічок "Леон" та "Код да Вінчі" Жан Рено зіграв разом з вітчизняним богатирем Василем Вірастюком в українському фільмі "Поліна".

Про це повідомляє "ivona".

Стрічка розповідає про 11-річну дівчинку, яка не знає нічого про своє минуле та живе зі злою тіткою та двоюрідним братом, які прагнуть позбутися дівчинки та заволодіти її спадщиною – кіностудією. Поліні вдається втекти і вона поринає у дивовижні пригоди.

"Мені було приємно стати частиною "українського пригоди", яким став фільм-фентезі "Поліна" завдяки моїм друзям - режисерові Оліасу Барко і оператору Тьєррі Арбогасту. І я був радий познайомитися і попрацювати з молодою українською актрисою Поліною Печененко, сором'язливою і тендітною", - розповів Рено.

"Жан Рено - це справжній сеньйор, просто справжній самурай сучасності. Для мене була велика честь працювати з ним на проекті Поліна", - зазначив співпродюсер стрічки Оліас Барко.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Крім Рено, у фільмі взяли участь такі актори, як Віржіні Ледуайен ("Пляж", "8 жінок"), Едуар Бер ("Астерікс і Обелікс в Британії"), український силач Василь Вірастюк та білоруська актриса Яна Новикова ("Плем'я" ). Головну роль виконала українка Поліна Печененко.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", студія Warner Bros анонсувала перезапуск "Матриці".