28-річна одеситка Наталія Скунча пише свої картини на сорочках. Завдяки їй на одязі для малюків і дорослих замість фабричних малюнків з'являються тварини, мультяшні персонажі, супергерої, намальовані на тканині спеціальними акриловими фарбами - повідомляє "Сегодня".

Наталія дев'ять років пропрацювала медсестрою, але малюванням захоплювалася ще в дитинстві. "Була художником-самоучкою", - каже дівчина. І додає, що довго не могла придумати, де ж застосувати свої здібності, а рік тому, вирішила спробувати розписувати сорочки для малюків.

"Знайшла три дитячі сорочки з розрахунком на дочок знайомих і почала експериментувати. На перших роботах були сова і лисичка", - згадує одеситка.

Перед тим як розпочати розпис, художниця робить ескіз роботи і звичайним простим олівцем переносить його на тканину. У процесі малювання ніяких трафаретів не потрібно, тільки пензлі і фарби.

Читайте також: Топ-20 найуспішніших українок чарівної вроди (фото)

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Залежно від складності малюнка, на одну сорочку можу витратити близько чотирьох годин, але найчастіше роблю в пару етапів за декілька днів , - пояснює майстриня. І додає: Мій головний секрет - малювати від душі і те, що подобається ".

За перший рік свого захоплення Наталя розписала більше 250 сорочок.