Користувачі соцмереж обурені новим "героєм парковки", ним став відомий танцюрист, керівник школи танцю і учасник різних ТВ-шоу Григорій Чапкіс. 85-річний танцюрист був не раз помічений за неправильною і обурливою паркуванням свого Lexus з іменними номерами "Chapkis". Про це пишуть на сторіночці АвтоКарма в Facebook.

Так, наприклад Юлія Посікера, коментуючи фото, на якому авто запарковане поруч з ТЦ "Більшовик" пише, - щодо першої фотки - тиждень тому було гірше. Кожен день на смузі для транспорту, зараз хоч абияк на парковку заїхав".

Читайте також: На Хрещатику триває боротьба за паркування (фото)

"Ой, це вже не перший раз. Він і на дорозі поводиться дивно. Все ж вік бере своє, треба у нього права забирати, нехай пішки ходить! ", - Пише ще один обурений коментатор.

Чапкісу пригадали не тільки погану поведінку на дорогах, - "Він так само себе в супермаркеті веде, лізе без черги і чекає, що його впізнають. Всі впізнають, але кривляться при вигляді такої неповаги до решти", - пише Юлія Горинь.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще