Епатажна парашутистка з російського Воронежа Галина Бойкова влаштувала екстравагантну фотосесію.

Дівчина стрибнула з елеватора заввишки 45 метрів, передає "Блокнот".

При цьому Галину не злякав морозний грудень. Холодно було лише спочатку, а потім стало настільки спекотно, "що хотілося зняти з себе будь-що ще", зазначила дівчина.

"Вирішили, що треба "отжечь" в холодну зиму. Тема - Росія, зима. Звідси і реквізит. Балалайка, шапка-вушанка, валянки, пляшка горілки "Путінка"- так сказати вирішили посміятися над існуючою у деяких людей думкою про Росію", - розповіла Галина.

За словами парашутистки, основна складність стрибка полягала в тому, що перед польотом, коли "ялинки очі колють", складно зробити крок у прірву. Коли стрибаєш з літака, такого страху не відчуваєш, як тоді, коли відстань до землі невелика.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Читайте також: 16 унікальних жінок планети (фото)

"До цього ми стрибали з інших об'єктів - мостів, кранів. Було легше. І висота там менше - 30-35 м, і звичніше. Але цей дах був в новинку, і висота інша - близько 45 м, відчуття були незвичайні. Три- чотири секунди падіння розтягуються так, що встигаєш подумати про багато що. На мосту мотузка б уже натяглася, а тут летиш, а вона все не натягується. Був дуже хвилюючий стрибок. Я навіть кричати перестала. Вибігала з криком "За Росію", розмахуючи балалайкою " , - додала парашутистка.

Нагадаємо, Галина Бойкова вже стрибала голяка з парашутом, щоб привернути увагу до парашутного спорту.