У американській сім'ї Кенні і Боббі Маккогі в 1997 році народилися одразу семеро близнюків - чотири хлопчики і три дівчинки. Ця новина про це чудову подію швидко облетіла весь мір. Вони стали першими у світі сім'ю близнюками, яким вдалося благополучно народиться на світ. За це їх і прозвали "Семеро з небес".

Про це повідомляє Dailymail.

Батьки назвали малюків Кенні, Келсі, Наталі, Брендон, Алексіс, Натан і Джоел. Виховання сімох близнюків стало справжнім подвигом для подружжя. Але не дивлячись на всі труднощі, малюки росли в теплій, турботливою і дружній родині.

Цього року в них всіх знаменна дата. Вони всі святкують своє 18-річчя. Близнюки виросли і стали чудовими людьми.

Пара намагалася завести другу дитину і звернулася в центр репродуктивної медицини. Але лікарі обрадували батьків і сказали, що прижилися всі сім ембріонів, Кенні і Боббі зважилися залишити всіх.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Читайте також: Школярка за тестом IQ випередила Ейнштейна (фото)

Діти з'явилися на світ крихітними. Найменший з них важив всього лише 1,13 кг, а найбільший - 1,5 кг. Лікарі робили все, що всі діти вижили і виросли здоровими. Але двоє народилися з дитячим церебральним паралічем. Їм зробили операцію, щоб вони могли ходити і сьогодні вони здорові та навчаються в школі.

Багатодітній родині активно допомагали різні благодійні фонди. Їм подарували великий будинок, а діти могли безкоштовно харчуватися в школі і їздити на канікули. Але батько ніколи не розраховував на чиюсь допомогу. Він завжди наполегливо працював і до цього ж привчав дітей.

Вони вже вибрали для себе майбутні професії. Хлопчики хочуть стати військовим, будівельником, програмістами. Дівчатка мріють про кар'єру вихователя, вчителя і співачки.