Ірландець Алан Діксон відомий як самопроголошений "приборкувач тварин". Його Instagram сповнений веселих фотографій з тваринами. На всіх видно його посмішку, а поруч з ним позують кенгуру, поні, верблюдами і квоки.

Кожен хоча б раз намагався зробити селфі з тваринами. Але мало у кого воно виходило вдалим. Тварини, як правило, дуже не передбачувані, важко зловити красивий кадр.

Людей цікавить, яким чином Аллану вдаються такі чудові знімки.

Тварин, за його словами, потрібно "привабити, завоювати їхню довіру, перебуваючи деякий час в їхньому середовищі". Він розповів, що вони бояться вас більше, ніж ви їх.

Для красивого кадру потрібно відключити спалах і будь-які звуки, що видає камера. Це може налякати тварин. Після цих нехитрих операцій можна спокійно наближатися до них з камерою в руках. Вони будуть думати, що це частина людського тіла.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Читайте також: Господар у камері схову лишив кота (фото)

Коли ж приходить час для селфі, необхідно бути готовим натискати на кнопку спуску затвору. Необхідно зробити кілька кадрів, щоб потім вибрати кращий з них.

"Коли ви перебуваєте недалеко від них, вони, як правило, підходять і перевіряють вас", - наголосив Діксон.

Він додає, що існує дуже тонка грань між цікавістю і виживанням. Головне, щоб тварина відчували себе в безпеці поруч з вами.