Федеральне бюро розслідувань США (ФБР) допитало Леонардо Ді Капріо в справі про розкрадання з малайзійського державного фонду 1MDB.

Про це повідомляє швейцарське видання Le Temps.

Відзначається також, що звинувачень акторові не висунули. У той же час, швейцарський природоохоронний фонд імені Бруно Мансера вимагає, щоб Ді Капріо повернув гроші, які його благодійний фонд отримав від 1MDB. Від пожертвувань актора швейцарці відмовилися.

Міністерство юстиції США пов'язує Ді Капріо з розкраданнями з 1MDB через його знайомство з причетними до малазійського скандалу фінансистом Джоу Лоу й засновниками студії Red Granite Pictures, що знімала фільм "Вовк з Уолл-стріт".

Скандал із розкраданнями з 1MDB на суму близько 3,5 мільярда доларів відбувся в 2015 році. Тоді звинувачували й прем'єр-мінстра Малайзії Наджіба Разака.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Знай" повідомляв, що ФБР продовжить зламувати захист мобільних телефонів користувачів, якщо це буде необхідно для проведення розслідування.

Підготувала: Катерина Штора