Знамениті сестри Мері-Кейт і Ешлі Олсен опинилися у центрі скандалу. Дівчат звинуватили в експлуатації праці інтернів.

30-річні близнючки отримали популярність завдяки ролям у кіно в ранньому віці. Однак їх екранна кар'єра вже давно позаду - Олсен переключилися на світ моди і запустили дві лінії одягу The Row і Elizabeth & James.

Варто зазначити, що справи у них йдуть прекрасно. За найскромнішими підрахунками, імперія сестер коштує приблизно 300 мільйонів доларів.

Однак, як виявилося, шалені прибутки дівчатам забезпечує ухилення від оплати праці інтернів.

185 молодших співробітників компанії Олсен кілька місяців поспіль працювали на сестер абсолютно безоплатно по 50 годин на тиждень. А потім терпіння їх лопнуло, і вони звернулися до суду.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Інстанція зобов'язала Мері-Кейт і Ешлі виплатити інтернам заборгованість із зарплати. Однак дівчата виділили на погашення боргів лише 140 тисяч доларів.

Тобто, кожному інтерну покладається всього близько 530 доларів. З огляду на те, що їм ще потрібно сплатити за послуги юристів, від цих грошей практично нічого не залишиться.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Ешлі Олсен крутить роман із 60-річним фінансистом.