Восени цього року вийде третій фільм про скандинавського бога грому "Тор: Рагнарек" за коміксами Marvel. Видання Entertainment Weekly опублікувало перші фото зі зйомок стрічки.

На знімках можна побачити, що головний герой австралійського актора Кріса Хемсворта змінив зовнішність. З'явилась інформація і про головну антигероїню фільму - Хелу. Її зіграє австралійка Кейт Бланшетт. Хела має здатність матеріалізувати зброю та вирощувати її з різних частин тіла.

Компанію Тору у битві зі злом складуть Халк (Марк Руффало) та Доктор Стрендж (Бенедикт Камбербетч), про якого минулої осені вийшов однойменний фільм. Також у стрічці з'явиться лихий брат головного героя Локі у виконанні британця Тома Хіддлстона.

Українська прем'єра "Тора: Рагнарек" відбудеться 2 листопада 2017 року. Також у цьому році вийдуть ще два фільми з цього ж кіновсесвіту: "Вартові Галактики 2" (4 травня) та "Людина-павук: Повернення додому" (6 липня).

Як повідомляв портал "Знай.ua", відомий за роллю Гаррі Поттера британець Деніел Редкліф освідчився своїй коханій акторці Ерін Дарк.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще