Офіційним представником команди організаторів Євробачення-2017 став відомий український радіо- і телеведучий Павло Шилько, відомий, як DJ Паша.

Саме він тепер щотижня проводитиме прес-брифінги, на яких буде розповідати, як проходить підготовка до пісенного конкурсу.

"Я майже 15 років займаюся пісенним конкурсом як коментатор, ведучий, консультант конкурсантів і співавтор конкурсних пісень. Я погодився приєднатися до команди конкурсу, тому що вважаю, що Євробачення - це не тільки можливість для Києва і України показати Європі, що ми можемо проводити шоу світового рівня. Це ще й шанс привернути увагу інвесторів", - цитує Павла Шилько UA:Перший.

У Шилька справді великий досвід, адже він з Євробаченням із самого початку участі нашої країни в міжнародному пісенному конкурсі. В 2003 році він був коментатором конкурсу "Євробачення". У 2004 - оголошував результати голосування українських телеглядачів. А в 2005 році Павло Шилько в парі з Машею Єфросиніною вів на сцені 50-й конкурс "Євробачення", а також був одним з організаторів і готував сценарій пісенного шоу.

Як повідомляв сайт Знай.ua, вперше в історії Євробачення вести його будуть лише чоловіки.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще