У четвертий раз спробує удачу на "Євробаченні" дует Valentina Monetta & Jimmie Wilson з Сан-Марино.

Вони представлять пісню Spirit Of The Night, передають "Українські новини".

Уперше Valentina Monetta дебютувала на цьому міжнародному пісенному конкурсі в 2012 році в Баку, але не потрапила навіть до фіналу. Аналогічний результат вона показала і в 2013 році у швецькому місті Мальме.

Через рік у Копенгагені співачка продемонструвала значно кращий результат і таки змогла пробитися у десятку півфіналістів, проте фінал так і залишився нездійсненою мрією.

Артистка сподіваються, що три роки перерви і посиленої підготовки не минуть даремне і в Києві їй таки посміхнеться удача.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Враховуючи настирливість на шляху до мрії, Valentina Monetta стала улюбленицею європейських фанатів та героїнею численних мемів.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", Росія до цього часу не визначилася з тим, кого відправить у Київ для участі в пісенному конкурсі.