Через певний час, мода на певні речі повертається до нас. Дивлячись на старі фотографії мами, можна помітити, що фасон деяких речей її часів знову в тренді.

Деякі мами зберігають свої речі, коли дочка підростає, можна скористатися її старими речами для створення стильного образу. Іноді можна знайти цінну розкопки в маминих речах. Переглядаючи сторінки модних журналів, можна побачити знайомі фасони речей, які давно вже забуті своєю господинею і припадають пилом десь на найбільш нижніх полицях у шафі.

Читайте також: Вибух на Місяці остаточно знищить Землю

Перед тим, як ви вирішили оновити свій гардероб, стилісти рекомендують заглянути в свою шафу, перевірити які речі залишилися з минулих років, оцінити новинки трендів цього року і можливо вам не потрібно буде купувати нові речі, так як стара мода знову до нас повернулася.

До вашої уваги, добірка старих речей, яким можна дати в цьому році нове життя.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

1. Короткий топ
Мода 90-х поступово повертається на вулиці. Імениті дизайнери все частіше додають в свої колекції короткі топи, однотонних кольорів і з різним принтом. Власниці гарної фігури можуть без сумнівів носити подібні речі, особливо, якщо вони вже є у вашій шафі зі старих часів. Корткій топ можна носити в поєднанні з джинсами, широкими спідницями, поверх сукні, спідницею олівець.

2. Парка
Уже кілька років можна помітити, що парка не йде з моди. Не поспішайте її викидати або відкладати в стопку зі старими речами. На показах моди парку знову була представлена ​​як тренд цього року. Її можна носити в поєднанні зі спортивними речами або з вуличним стилем. На показах дизайнерів парки були представлені в різних відтінках, довгі і короткі, з різними яскравими принтами.


3. Плаття з квітковими малюнками
Цього разу, дизайнери поставилися з любов'ю до стилю 60-х і 70-х років. В моду знову повернулися сукні пастельних відтінків з додаванням дрібних дрібних малюнків квітів. Якщо подивитися на стиль, який був ще у наших бабусь, то можна помітити, що сукні в квіточку були дуже модними в той час.

4. Топи-бюстьє
Відмінно вписалися на показах мод топи-бюстьє. Для любительок даного фасону це справжнє свято, можна не замислюючись знову одягати топи або сукні з обтягуючим бюстом. На вулиці знову повернулася привабливий одяг.

5. Жакет оверсайз
Іншими слова це піджак квадратного крою з широкими плечима. Можливо у вашій шафі вже є такий або ви можете сміливо запозичити цю річ у свого бойфренда.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що виходячи з показів дизайнерів, модними будуть сережки зі шкіри та інших різновидів металу і каміння. Навіть необроблений камінь покаже ваш смак стилю. Камені дуже популярні в цьому сезоні, тому можна носити не тільки кулони, але і сережки з різних каменів. Не варто переживати з приводу того, що камінь може бути напівдорогоцінним. Цей вид мінералу так само в тренді сезону весна-літо 2017.