Російська співачка Юлія Чичеріна висловила свій захват стосовно учасниці на пісенний конкурс "Євробачення" від російської сторони Юлії Самойлової. Чичеріна назвала артистку з інвалідністю героєм.

"Вперше в житті буду дивитися "Євробачення" і вболівати за Юлю Самойлову, яка буде представляти не свої особисті амбіції чи інтереси чергових ЛГБТ або комерційних спільнот, а свою Батьківщину у важкий момент в агресивно налаштованому середовищі, героїчний вчинок, яке б місце вона не зайняла - для мене вона вже перемогла! Відмінний вибір, прекрасний представник своєї країни з найпотужнішим духом і приголомшливим талантом!", - зазначила Чичеріна.

Також російські ЗМІ пишуть про підтримку учасниці "Євробаченя" й серед інших представників російського шоу-бізу. Також вирішив підтримати Самойлову відомий продюсер Йосиф Пригожин.

"Я вважаю, що подібний крок з боку організаторів "Євробачення" і керівництва Першого каналу є абсолютно блискучим, вивіреним і стовідсотковим. Я сам особисто - взагалі проти появи "Євробачення" на території України. Це виклик, це політичний крок, але ні в якому разі не музичний конкурс. Якщо говорити про Юлію Самойлову, то це блискучий крок нашої країн", - сказав Пригожин.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", глава МЗС Павло Клімкін назвав вибір Росії учасниці на пісенний конкурс Євробачення провокацією, через те, що Самойлова незаконно перетнула у 2015 році український кордон та їздила до Криму. Крім того, в МЗС зазначили, що розглянуть питання щодо заборони в'їзду співачці на територію України.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще