Вчора, 23 квітня, в Лондоні український шоумен Сергій Притула разом з колективом виступили з новою гумористичною програмою.

Враженнями лідер "Вар'яти-шоу" поділився на офіційній сторінці в Facebook.

"Годину тому закінчився наш концерт в Лондоні. Були вдруге і обіцяємо, що не востаннє! Земляки, ви неймовірні! Це був не концерт, а вулкан! Ми щасливі! Спасибі Вам! Ваші "Вар'яти"!".

Українці, які побували на виступі, залишилися такими ж задоволеними, як і шоумен:

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що Сергій Притула розповів, чому серед молоді так поширений атеїзм. Ці слова обурили священнослужителя з Волині, який видав бурхливу тираду у відповідь. Шоумен не залишився в боргу і написав величезне послання-відповідь обуреному священику.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Годину тому закінчився наш концерт у Лондоні. Були вдруге і обіцяємо, що не востаннє! Земляки, ви неймовірні! Це був не концерт, а вулкан! Ми щасливі! Дякуємо Вам! Ваші "вар'яти"!

Posted by Сергій Притула - офіційна сторінка on Sunday, 23 April 2017