У суботу, 6 травня, в центральному матчі 28-го туру чемпіонату України з футболу Шахтар зустрінеться із Зорею. До Вашої уваги детальніша інформація з цього приводу.

Шахтар - Зоря

6 травня. Арбітр: Ю. Можаровський. Харків. ОСК Металіст.

Початок - 17:00. Трансляція - Футбол 2.

Котирування від Game Bet: Перемога Шахтаря - 1.18, Нічия - 6.10, Перемога Зорі - 11.30.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Проти Шахтаря не зможуть зіграти орендовані гравці: Едуард Соболь, Дмитро Гречишкін, Денис Безбородько, Іван Петряк і Владислав Кулач. В'ячеслав Чечер, Микита Каменюка і Желько Любеновіч продовжують відновлюватися після травм. Пропустить зустріч і дискваліфікований Артем Гордієнко. Загалом – дев'ять виконавців.

У Шахтаря пропускає матч дискваліфікований Дентіньо.

Донеччанам перемога потрібна, аби гарантувати собі чемпіонство і пряму путівку в Лігу чемпонів. три останні матчі підопічні Юрія Вернидуба роблять все можливе, аби відібрати очки у Шахтаря, однак кожного разу суперник вириває перемоги. Думається, цього разу Зоря, яка добре вивчила суперника і побачила, як Олександрія вдало протистояла гірникам, зможе зачепитися за нічию.

Прогноз Знай.ua - 1:1

Раніше повідомляв портал Знай.ua анонсував 28-й тур УПЛ.

Фото Getty Images