У середу, 26 квітня, відбудеться матч 1/2 фіналу Кубку України Шахтар – Дніпро. До Вашої уваги детальніша інформація з цього приводу.

Шахтар – Дніпро

26 квітня. Арбітр: О. Дердо (Чорноморськ). Харків. ОСК Металіст.

Початок - 20:00. Трансляція - Футбол 1.

Котирування від Game Bet: Перемога Шахтаря - 1.187, Нічия - 5.93, Перемога Дніпра - 11.30.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Скандалом завершився матч чвертьфіналу Кубку країни між Полтавою і Шахтарем. Через поганий стан поля господарям зарахували технічні поразку і вони погрожували позов у спортивний арбітражний суд у Лозанні. Однак поки ця справа не завершена, зате у гірників виявилося менше клопоту з подоланням цієї стадії турніру.

У чемпіонаті Шахтар мав переломний момент, коли три тури тому зазнав першої в Прем'єр-лізі поразки від Чорноморця (1:2). Після цього підопічні Паулу Фонсеки розтрощили Олімпік (4:0) і на НСК Олімпійський взяли гору над Динамо (1:0).

У грі з киянами ушкодження отримав бразильський легіонер Бернард, який був відсутній на тренуванні у понеділок, але вже у вівторок цей атакувальний півзахисник разом з усіма готувався до прийдешнього матчу.

Дніпро у чвертьфіналі Кубку України подужав Ворсклу завдяки голу Дениса Баланюка. А у весняній частині сезону набрав солідний хід, жодного разу не поступившись. У шести матчах були зафіксовані нічиї, а також дві перемоги - над Зіркою (1:0) і Ворсклою (2:0). Останнім часом непогано себе показує нападник Артем Довбик, в активі якого дубль у матчі з Карпатами (2:2) і гол полтавцям.

Прогноз Знай.ua - 2:1

Нагадаємо, раніше портал Знай.uа публікував анонс кубкового протистояння Миколаїв - Динамо.

Фото Getty Images