У неділю, 30 квітня, на харківському ОСК Металіст у центральному матчі 27-го туру зустрінуться Шахтар і Олександрія. Початок - о 17:00.

У чемпіонатах України суперники провели десять матчів і в усіх перемогу святкували гірники. Різниця м'ячів 24-7, +17 на користь Шахтаря. У складі донеччан найбільше м'ячів забили Алекс Тейшейра – чотири та Олексій Бєлік – три.

Ще п'ять матчів суперники провели в Кубку України. В сезоні 2000/2001 у 1/16 фіналу футболісти Шахтаря перемогли – 3:0 (Тимощук, Воробей, Бєлік), а 11 листопада 2008 року в 1/4 фіналу перевага гірників була з мінімальною перевагою – 2:1 (Казанюк – Селезньов, Гладкий).

Востаннє Шахтар і Олександрія зустрічалися у 14-му турі чемпіонату, коли підопічні Володимира Шарана в рідних стінах поступилися - 1:2 (за гірників забивали Дентіньо і Феррейра, за олександрійців - Яремчук).

Нагадаємо, раніше портал Знай.uа анонсував матч Шахтар - Олександрія.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще