5 червня на зборі в Австрії національна збірна України з футболу планує провести контрольну гру з Мальтою. В цьому спарингу керманич нашої команди Андрій Шевченко збирається спробувати нову тактичну схему.

- Гра в три центральних захисника? Чому ні? Будь-яка система залежить від рівня виконавців. Найбільш яскравий приклад — гра в останніх матчах київського Динамо. Ми бачимо, як діють Денис Гармаш, Андрій Ярмоленко, як по-новому розкрився Микола Морозюк, як змінилася гра опорних півзахисників. У кожної команди повинен бути набір тактик, і нам би теж хотілося мати в своєму арсеналі кілька варіантів ведення гри. Будемо виходити з того, на яких футболістів ми зможемо розраховувати, в якому вони приїдуть стані.

Для того, аби діяти за новою системою, її потрібно хоча б один раз награти. Так що у контрольному поєдинку з Мальтою можна щось спробувати. Ми зобов'язані це зробити, якщо у нас будуть виконавці, які можуть діяти на таких позиціях. Адже раніше у нас такої можливості не було. Був один спаринг, з сербами, але він проходив в кінці року, і ми надали можливість проявити себе в цьому матчі всім гравцям, яких викликали на збір, - цитує наставника Zbirna.com.

Як раніше повідомляв інформаційний портал Знай.ua, стало відомо, коли Шевченко зустрінеться з тренерами українських клубів.

Фото Getty Images

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще