Лідер гурту "Ленінград" Сергій Шнуров анонсував новий відеокліп під назвою "Екстаз", у якому покаже "дві Росії".

Про це він повідомив на прес-конференції, присвяченій 20-річчю діяльності колективу.

За словами Шнурова, свіжа робота режисера Анни Пармас тривалістю 11 хвилин виходить за звичайні формати і стандарти, як, в принципі, і всі інші твори гурту.

"Ми наближаємося до формату великого кіно", – наголосив він.

Участь у зйомках узяли знамениті актори Світлана Ходченкова та Антон Філіпенко.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

За сюжетом, у кліпі зустрічаються "дві Росії": емігрантка, яка виїхала з країни пару десятків років тому і випадково повернулася на батьківщину, та працівник заправки.

У відео будуть постільні сцени, але воно не матиме маркування 18+. Шнуров не вважає це за потрібне, оскільки, каже, перше порно побачив ще в молодших класах і зовсім про це не шкодує.

У скільки обійшовся кліп, фронтмен гурту не розголошує, але уточнює, що за варістю він не переплюнув найдорожчу роботу групи "Кольщик".

"Дорожче не буде, але ефектніше буде", – такою відповіддю обмежився соліст.

Завтра, 27 квітня, "Екстаз" стане доступний для перегляду в інтернеті.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", РПЦ вирішила використати творчість Сергія Шнурова та репера Тіматі для популяризації російської культури.