Проросійські бойовики продовжують штурмувати позиції українських захисників.

Як повідомив прес-центр штабу АТО, за минулу добу зафіксували 47 обстрілів.

"На Приморському напрямку, з мінометів калібру 120-мм, озброєння БМП та БТР, гранатометів та стрілецької зброї противник бив по позиціях поруч Широкиного. З 82-міліметрових мінометів, озброєння БМП, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів ворог вів вогонь по опорних пунктах поблизу населеного пункту Водяне. Міномети калібру 82-мм противник застосував по позиціях наших військ поруч Березового", - йдеться в повідомленні.

Крім того, захисників Мар'їнки ворог обстрілював з озброєння БМП, гранатометів різних систем, кулеметів великих калібрів та стрілецької зброї.

На Донецькому напрямку противник гатив з мінометів калібру 120-мм та 82-мм. Піски обстрілював з гранатометів та кулеметів великого калібру.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Під обстрілом один український воїн загинув, ще шестеро отримали поранення.

"За даними розвідки штабу АТО, внаслідок адекватної відповіді противнику вогнем, упродовж 25 та 26 квітня знищили трьох російських найманців, ще 7 бойовиків незаконних збройних формувань поранено", - підкреслили в штабі.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", СБУ затримала у столиці "волонтерів" бойовиків терористичної організації "ДНР".