Відомий спортивний журналіст Білл Сіммонс вражений виступом Василя Ломаченка в бою проти Джейсона Соси, який відбувся 8 квітня в Оксон-Хіллі (штат Меріленд, США).

"Я не впевнений, що Ломаченку можна дозволяти битися з людьми. Треба виставити його на бій з прибульцями або дикими тваринами", – написав Сіммонс на своїй сторінці в Твіттері.

Нагадаємо, Василь Ломаченко легко і впевнено переміг Джейсона Сосу, вдруге захистивши свій титул чемпіона світу за версією WBO в першій легкій вазі.

Ломаченко мав тотальну перевагу по ходу всього бою, а Соса просто не міг відповідати на град ударів Василя. У підсумку після дев'ятого раунду секунданти Соси зняли свого боксера з поєдинку.

Дивіться повне відео бою Ломаченко - Соса:

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, президент України привітав Ломаченка, Усика та Гвоздика з перемогами.