У Верховній Раді України намагаються всіляко боротися із прогульниками. До таких відноситься народний депутат України від групи "Відродження" Ігор Шкіря.

Жителі помітили його відпочиваючим в аннексированном Криму, коли в самому розпалі був пленарний тиждень, повідомляє "Центр журналістських розслідувань".

Шкіря разом зі своїм сином володіють парк-готелем "Марат" в селищі міського типу Гаспра. Саме там сфотографували його машину Audi на київських номерах АА3344ОА. Іномарка стояла до закінчення робочого тижня на території готелю.

Офіційно, депутат в цей момент зареєструвався на засіданнях. Однак він не голосував ні за один із законопроектів.

До речі, Шкіря є одним з тих депутатів, хто не подав у жовтні 2016 року вчасно декларацію.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", голова ВР Андрій Парубій повідомив, яким саме чином бореться зі злісними прогульниками. Він заявив, що такі депутати позбавляються зарплати за ті дні, в які не були присутні на пленарних засіданнях.