Скандальний італійський нападаючий Маріо Балотеллі, який зараз виступає за французьку Ніццу, не зміг допомогти своїй команді на перших хвилинах матчу з Нантом (1:1) через, здавалося б, елементарні речі.

Опальному футболісту не сподобалося, як зашнуровані його бутси, і він вже за межами поля спробував вирішити цю проблему. Проте самостійно впоратися зі своїм взуттям не зміг, після чого рятувати гравця вирушив один із працівників клубу. Весь процес боротьби зі шнурівкою тривав близько двох хвилин.

Раніше у Балотеллі вже виникали проблеми з футбольним екіпіруванням. Тоді причиною негараздів колишнього форварда збірної Італії стала манішка, у якій він заплутався.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, півзахисник Баварії Ар’єн Роббен до сліз розсмішив одноклубників своїм обуренням через заміну.