Ведучій телевізійного шоу "Орел і решка" загрожує штраф на кругленьку суму та звільнення з роботи – все тому, що Регіна Тодоренко наважилася розкрити правду про зйомки проекту.

В одному з інтерв'ю вона заявила, що насправді дорогі готелі, вишукані страви у ресторанах та недешеві розваги – все це тільки постановочний спектакль на камеру, адже насправді бюджет програми не дозволяє ведучим розкошувати.

Тодоренко зізналася, що брала в оренду номер тільки на кілька годин, поки оператор не відзніме необхідні кадри, а ночувала у значно скромніших місцях. Часто команда винаймала помешкання за бартерною системою. Тоді вдавалося лишитися там хоча б на добу, але за цей час вони повинні були встигнути буквально оббігти всю територію: від басейну до ресторану.

За її словами, максимальна сума, яку можна було витратити за житло, складала не більше 100 доларів.

Подібні відверті зізнання не залишилися поза увагою генерального продюсера "Орла і решки" Нателли Крапивиної. В коментарі російським ЗМІ вона заявила, що нібито слова ведучої – це наклеп, адже передача "працює чесно і достовірно".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Продюсер запевнила, що Тодоренко "некомпетентна", пригрозивши їй чималим штрафом та навіть звільненням. Тепер їй доведеться сплатити 35 тисяч доларів, тобто майже мільйон гривень.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що екс-ведуча "Орла і решки" кардинально змінила імідж.