У лікарні "Феофанія" впевнені, що поставили правильний діагноз відсторонений чолі ДФС Роману Насірову.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

"Ми відповідаємо за кожне своє слово, за кожен результат нашого обстеження і готові проводити дискусію з будь-якими фахівцями. Такої, на жаль, не було. Ми абсолютно відкриті. Нічого не приховуємо", - сказав головний лікар "Феофанії" Ігор Семенов.

Також він пояснив, що був поставлений не клінічний діагноз, а робочий. І щоб перевірити його - нестабільна стенокардія - потрібно провести обстеження. Однак НАБУ цього не дозволили.

Висновки МОЗ про діагноз Насірова Семенов поставив під сумнів. Серед фахівців немає шанованих кардіологів, а більшість - це дитячі кардіологи. При цьому головлікар погоджується, що його підлеглі поставили неправильний діагноз Насірову.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

У МОЗ відмовилися коментувати висновки щодо діагнозу Насірова, посилаючись на лікарську таємницю. Журналісти також спробували відвідати Насірова дома. Однак чиновника в ньому не виявилося. Юрист пояснив, що він може пересуватися по місту.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що заступник голови Верховної Ради від партії "Самопоміч" Оксана Сироїд обурилася через дорогого подарунка і привітання з 8 березня. Подарунок, за її словами, їй прислали від імені голови Державної фіскальної служби Романа Насірова.